laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís per Ròtova
Fuente: Compromís per Ròtova
Valencia 15 de julio de 2021

EL PLE DE RÒTOVA APROVA EL REBUIG A LA PROPOSTA DE PROLONGACIÓ DE LA CV-60

 

• Pedro Ciscar: «Cal buscar vies de diàleg per aconseguir alternatives de mobilitat i connectivitat més sostenibles».

El ple va aprovar la moció presentada per registre d’entrada per la Plataforma per l’Horta de la Safor. La moció es va aprovar amb els vots a favor de Compromís, en contra del PP i l’abstenció dels regidors no adscrits.

En la moció s’expresa que el ple expose el seu rebuig a la prolongació de la CV-60. També s’exigix la paralització del procediment administratiu referit a l’ampliació de la CV- 60, i la creació immediata d’una comissió per a establir un diàleg multilateral amb representació de tots els ajuntaments de la comarca de la Safor, actors socials implicats o afectats i la conselleria competent.

D’altra banda, el regidor de Compromís Pedro Ciscar ha recordat també que Compromís de la Safor-Valldigna ha encomanat a un equip tècnic la redacció de propostes alternatives a l’actual projecte de la CV-60. L’objectiu és trobar una alternativa que minimitze l’impacte ambiental, sense renunciar a millorar la connexió de les Comarques Centrals Valencianes i buscant una solució a la problemàtica de la N-332 al seu pas per Bellreguard, Palmera, l’Alqueria i Oliva.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.