laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


L’escoleta de Ròtova
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 15 de julio de 2021

RÒTOVA INICIA L’EXPROPIACIÓ DELS TERRENYS DE L’ESCOLETA

 

• Ròtova ha iniciat el tràmit de l’expropiació dels terrenys on es troba construïda l’escoleta municipal. Ho va fer amb un acord al ple de dimarts, 13 de juliol de 2021: el sentit de les votacions fou: 5 vots favorables de Compromís i PP; i abstenció dels regidors no adscrits.

En l’acord, s’aproven la relació concreta, individualitzada i valorada dels béns a ocupar necessàriament; i s’obrin informació pública perquè els titulars de béns i drets afectats per l’expropiació puguen aportar per escrit quantes consideracions creguen oportunes.

L’Ajuntament de Ròtova va iniciar la construcció de l’escoleta municipal el 2007 sense tenir-ne els terrenys en propietat. El 2015 i 2018 va aprovar dos ocupacions de terrenys, que van ser anul·lades per sentència judicial.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.