laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 14 de julio de 2021

EL 17É ‘DESLLUNAT - POP AL CARRER’ CENTRA EL PROTAGONISME EN LES VEUS FEMENINES

 

• El cartell del festival el composen els grups Júlia, Marala i Pete Lala, amb El Triangulista com a mestre de cerimònies.
• Les actuacions tindran lloc el dissabte 17 de juliol, a partir de les 20 hores, en el Llac de la Goleta.
• Per a assistir-hi cal fer la inscripció prèviament en el següent enllaç: http://ow.ly/DOey30rNOMe (pàgina externa a aquest diari).

La platja de Tavernes gaudirà un any més del festival ‘Desllunat - Pop al Carrer’, organitzat per l’Ajuntament i l’associació cultural LaCasaCalba. La 17a edició es celebra el proper dissabte 17 de juliol a les 20 hores en la plaça de les Palmeretes, junt al Llac de la Goleta. Degut a la situació sanitària, el festival es desenvoluparà en un sol dia, amb un clar protagonisme de les veus femenines.

Així, el cartell d’este any està integrat primerament pel duet de pop electrònic Júlia, conformat per les cantants Estela Tormo i Lídia Vila, que presenten el seu nou disc ‘Casa’, centrat en la senzillesa per a trobar l’originalitat de les coses. Posteriorment, pujarà a l’escenari el grup musical Marala, integrat per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Montfort; tres dones amb veus de tradició, de proximitat, valentes, conscients i feministes, que actuaran amb el seu primer treball discogràfic ‘A trenc d’alba’.

Tancarà el festival l’actuació de Pete Lala, el grup format per Marina Alcantud, Rafa Alcañíz i Borja Flores, qui mostraran al públic el seu nou projecte on barregen estils com el jazz més tradicional i les sonoritats més modernes en una actuació plena d’innovació sonora. Esta proposta en el disc ‘Colors’, els ha permés estar nominats com a Artista Revelació als Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Degut a les restriccions sanitàries, per a assistir-hi cal fer la inscripció prèviament en el següent enllaç: http://ow.ly/DOey30rNOMe (pàgina externa a aquest diari), ja que, durant les actuacions, el recinte estarà acotat per tal de garantir les mesures sanitàries i higièniques corresponents, tal com marquen les autoritats sanitàries per a fer front a la COVID-19.

* El ‘Desllunat - Pop al Carrer’ comptarà amb la presència del seu mestre de cerimònies particular, ‘El Triangulista’, i amb un gastroespai.

La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha destacat que “tornem a gaudir d’este festival tan proper i màgic per l’entorn on té lloc, enguany centrat en grans veus femenines. És moment de donar suport a la cultura segura, d’estar al costat de tots i totes les artistes que ens acompanyen dia a dia amb les seues cançons”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.