laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 13 de julio de 2021

TAVERNES CELEBRA LA QUARTA EDICIÓ DE LA TROBADA SOLIDÀRIA I EL MAJORFEST

 

• La Torre de Guaita acull este divendres 16 de juliol (20 hores) una nova edició de la Trobada Solidària, que enguany reuneix a 12 associacions.
• El festival MajorFest comptarà amb les actuacions d’Acoustic Experience, encapçalat per la cantant de Tavernes, Elena Grau, i del grup valler Pacific Blue.
• Les activitats són gratuïtes i l’aforament estarà controlat.

La Regidoria de Serveis Socials i Cooperació de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat la quarta edició de la Trobada Solidària, acompanyada de la celebració del festival MajorFest, per al pròxim divendres 16 de juliol en la Torre de Guaita de la platja de Tavernes (20 hores).

Un total de dotze associacions i entitats sense ànim de lucre del teixit associatiu valler o amb vinculació a la ciutat participaran en la Trobada Solidària per a donar a conéixer i posar en comú amb la ciutadania el gran treball social que fan i les activitats que organitzen durant tot l’any. Les associacions participants en la quarta edició són Solidaritat a la Valldigna, ACUDE, Creu Roja Tavernes, Centre Excursionista de Tavernes, Mestresses de casa Tyrius, Solidaritat amb el Tercer Món, Associació Animalista de Tavernes, Associació de Boixeteres de Tavernes, Cáritas Interparroquial, Reinicia’t, Alanna i ADELA-CV.

Posteriorment, donarà inici el MajorFest, que enguany comptarà amb les actuacions dels grups Acoustic Experience, encapçalat per la cantant vallera Elena Grau, i, també del grup valler Pacific Blue, qui faran un repàs a la música de diferents èpoques amb un espectacle pensat especialment per a la gent gran.

Les dos activitats són gratuïtes i hi haurà un control d’aforament per a garantitzar el compliment de les mesures sanitàries, però no és necessària la inscripció prèvia. L’ús de la mascareta serà obligatori.

La regidora de Serveis Socials i Cooperació, Noèlia Alberola, ha manifestat que “esta iniciativa posa en valor el treball inestimable del teixit associatiu del municipi, tot en una jornada amenitzada per grans artistes locals perquè la gent gran puga socialitzar amb seguretat i gaudir d’una vesprada-nit d’allò més entretinguda”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.