laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 13 de julio de 2021

BELLREGUARD DIFON EL SEU PATRIMONI I ELS SEUS PUNTS D’INTERÉS AMB DOS NOUS PLÀNOLS DEL POBLE I LA PLATJA

 

• Els mapes s’han instal·lat ja als ‘mupis’ i facilitaran als visitants la localització dels llocs més representatius del poble, així com de les instal·lacions públiques o zones d’aparcament.

L'Ajuntament de Bellreguard ha millorat la senyalització del poble i els seus llocs d'interés amb l'elaboració de dos nous plànols tant del casc urbà com del nucli de la platja. Amb aquesta iniciativa de la Regidoria de Turisme i Platja que dirigeix l'alcalde, Àlex Ruiz, es pretén no sols facilitar la localització dels diferents indrets per part dels visitants, sinó també posar en valor immobles i espais d'interés des del punt de vista històric, cultural i patrimonial.

Els nous plànols han estat instal·lats ja als ‘mupis’, de manera que puguen ser consultats pels veïns i pels visitants, facilitant-los la localització dels diferents llocs. Amb eixe mateix objectiu, els mapes ressalten amb diferents colors les zones peatonals; places, parcs i jardins; edificis públics; instal·lacions esportives; i zones d'aparcament.

* El disseny dels plànols ha estat obra de l'empresa local Estudi Annex, i la seua elaboració ha comptat amb una subvenció de l’area de Turisme de la Diputació de València.
* Els plànols també estan disponibles per a la seua descàrrega en la pàgina web de l’Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç:
https://web.bellreguard.net/planols/ (pàgina externa a aquest diari).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.