laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Policía Local de Tavernes
(foto de archivo)
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12 de julio de 2021

LA POLICIA LOCAL DE TAVERNES I ELS SERVEIS MÈDICS SALVEN LA VIDA D’UN HOME DE 63 ANYS AMB SIGNES D’OFEGAMENT

 

• Dos agents del cos policial valler van efectuar les maniobres de reanimació cardiopulmonar i van fer ús del desfibril·lador portàtil fins que va acudir l’ambulància i el SAMU a la piscina de l’edifici.
• El ciutadà francés de 63 anys va recuperar el pols després de 38 minuts de reanimació intensa.

El passat dissabte 10 de juliol, dos agents de la Policia Local de Tavernes i els serveis mèdics van salvar la vida d’un ciutadà francés de 63 anys que va quedar inconscient mentre nadava en la piscina d’un edifici de la platja vallera.

Els dos agents del cos policial valler van ser els primers en atendre la víctima, a qui els propis veïns havien tret de la piscina amb signes d’ofegament i amb parada cardiorespiratòria. Els agents, amb l’ajuda dels veïns i veïnes de l’edifici, van iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar i van fer ús del desfibril·lador portàtil del seu vehicle per tractar de reanimar la víctima, qui en diverses ocasions va expulsar l’aigua que havia tragat.

Els dos agents van efectuar les maniobres de reanimació fins que van arribar els serveis mèdics, primer una ambulància de Suport Vital Bàsic i després un SAMU, els quals van continuar l’atenció mèdica a la víctima inconscient.

* Per sort, l’home de 63 anys va recuperar el pols després de 38 minuts de reanimació intensa per part de la Policia Local i dels serveis mèdics requerits, i va ser traslladat a l’hospital.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, han volgut felicitar els dos agents de la Policia Local i els serveis mèdics per la gran intervenció feta per tal de salvar la vida d’este ciutadà, i han remarcat que el cos policial està perfectament format i compta amb les eines necessàries per a afrontar situacions extremes com esta.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.