laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de el Real de Gandia
Valencia 12 de julio de 2021

EL REAL DE GANDIA ACONSEGUEIX ASSIGNAR LA TOTALITAT DE LES AJUDES DEL PLA RESISTIR

 

• Les ajudes del pla Resistir arriben a 28 empreses i autònoms del municipi.
• El total repartit supera els 154.000€.

28 empreses i autònoms del Real de Gandia han estat beneficiaris de les ajudes gestionades per l’Ajuntament del Pla Resistir, en el qual col·labora l’administració local amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València..

La tramitació feta des de l’Ajuntament del Real de Gandia ha permés la inversió del 100% de la quantitat que li corresponia al municipi, i que pujava a 69.283€.

Es compleix així el que era “el propòsit principal que ens havíem marcat des del govern del Real de Gandia, que no era un altre que aconseguir que tota la quantitat que ens pertocava acabara repartida entre el teixit econòmic del poble”, segons ha destacat l’alcalde, Gustavo Mascarell. En definitiva, “hem aprofitat fins a l’últim cèntim per a ajudar a empreses i autònoms a suportar millor l’impacte de la crisi sanitària en les seues activitats”.

Tal com estableix el pla Resistir, l’Ajuntament del Real de Gandia aporta el 15% de l’import de les ajudes, mentres que la Generalitat Valenciana assumeix el 62,50% i la Diputació de València el 22,50%.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.