laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Segunda convocatoria
Imagen: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 09 de julio de 2021

LA SEGONA CONVOCATÒRIA DE LES AJUDES PARÈNTESI ES POT SOL·LICITAR DEL 10 AL 19 DE JULIOL

 

• Dirigida a perruqueries i locals de bellesa, papereries, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, moda, tèxtil, calçat, mobles, il·luminació, etc.
• En la primera convocatòria es van beneficiar un total de 87 autònoms i pimes dels sectors més afectats per la pandèmia.

Les persones autònomes i pimes de Tavernes poden sol·licitar del 10 al 19 de juliol la segona fase de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir, dotada amb un import inicial de 194.012,65 euros. D’esta ampliació es poden beneficiar perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles, il·luminació, etc.

- La presentació de sol·licituds es pot fer telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament des del dissabte 10 de juliol:
https://sede.tavernesvalldigna.es:8443/ficha-procedimiento/23?lang=va (pàgina externa a aquest diari).
- També es pot tramitar presencialment en el Braç Treballador a partir del dilluns 12 de juliol, en horari de 9 a 14 hores.

L’edicte amb les bases de la convocatòria, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal:
https://tavernesdelavalldignasitae.sede.gva.es/sitae/MuestraInformacionEdictoPublicoFrontAction.do;jsessionid=sgFz7sXFKKzmbfkcr+6ymz5Z?accion=inicio&idEdictoSeleccionado=1000017981 (pàgina externa a aquest diari).

Les ajudes cobreixen les despeses d’activitat amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador o treballadora donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “després de concedir 87 ajudes en la primera convocatòria, volem arribar en esta segona fase a tots els autònoms i pimes de Tavernes que han patit dificultats durant la pandèmia”.

L’Ajuntament compta amb una oficina d’atenció especialitzada en el Departament de Foment Local per a respondre preguntes i resoldre dubtes al voltant de la segona convocatòria, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) o el correu ajudesparentesis@tavernes.org.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.