laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 08 de julio de 2021

L’AJUNTAMENT PRESENTA ‘EL PORTAL DE LA VALL’, LA NOVA PLATAFORMA DE COMERÇ ON-LINE DE TAVERNES

 

• El consistori i les tres associacions comercials valleres posen en marxa esta iniciativa per tal d’impulsar l’activitat econòmica i modernitzar el xicotet comerç valler
• L’espai web consta d’un Marketplace per a comprar per Internet, una guia comercial dels comerços i establiments del municipi i informació d’interés

La plataforma digital gratuïta està oberta a tots els comerços i establiments de Tavernes, els quals es poden adherir des de l’enllaç següent: https://bit.ly/EmpresesElPortalDeLaVall (pàgina externa a aquest diari).

Tavernes posa en marxa una plataforma de venda en línia per al comerç valler. Este matí s’ha presentat ‘El portal de la Vall’, un espai web que consta d’un Marketplace per a comprar per Internet, una guia comercial dels comerços i establiments del municipi, a més d’informació d’interés on consultar les farmàcies de guàrdia, l’horari del transport públic i les notícies més rellevants de la Valldigna.

L’Ajuntament i les tres associacions comercials de Tavernes (l’Associació de Comerciants de Tavernes, el Mercat Municipal i l’Associació de Comerciants i Empresaris de la platja de Tavernes) han signat un conveni de col·laboració per a la posada en marxa d’esta plataforma de venda on-line amb la finalitat d’impulsar l’activitat econòmica i modernitzar el xicotet comerç valler. La plataforma digital gratuïta està oberta a tots els comerços i establiments de Tavernes.

‘El portal de la Vall’ veurà la llum públicament en les pròximes setmanes, no obstant, des de hui mateix tots els comerços i establiments que vulguen estar presents tant en l’apartat de venda en línia com en la guia comercial, poden sol·licitar l’adhesió i també demanar més informació des del següent enllaç: https://bit.ly/EmpresesElPortalDeLaVall.

La iniciativa permetrà als comerços locals que s’adherisquen promocionar els seus productes per a incrementar les vendes, donar major visibilitat al negoci i fidelitzar la clientela mitjançant les compres a través d’Internet.

Tots els comerços adherits rebran formació i orientació sobre la plataforma ‘El portal de la Vall’ perquè puguen fer un ús adequat d’esta eina digital, arribant així a un mercat més ampli.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha ressaltat que “la creació del Marketplace dona resposta a les demandes del comerç local de Tavernes per tal de modernitzar i impulsar l’activitat econòmica del municipi. Estic segur que amb la col·laboració entre l’Ajuntament, les associacions i els comerços, ‘El portal de la Vall’ es convertirà en una eina molt potent per als nostres comerços”.

Per la seua part, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “continuem impulsant iniciatives per a donar visibilitat al xicotet comerç i dinamitzar el consum local. Esta plataforma digital és una eina per a acostar-se al consumidor i adaptar-se als temps actuals, amb un gran aparador de productes fàcil de consultar i accessible des de qualsevol lloc”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.