laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la comida de hermandad
Foto: MACMA/2021
Fuente: Mancomunitat Cultural de la Marina Alta
Valencia 08 de julio de 2021

EL CALENDARI DELS BRILLANTS ATAÜLLA JA L'EDICIÓ DE 2022

 

• El tradicional dinar de germanor dels Brillants reuneix a Ondara autores i autors de tot el territori valencià per tal de celebrar l'edició de 2022 del veterà almanac.
• El passat divendres, 2 de juliol, tingué a Ondara el ja tradicional dinar de germanor dels col·laboradors i col·laboradores del Calendari dels Brillants conjuntament amb els membres de la MACMA.

Entre les persones assistents destaquem la presència del Vicepresident Segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau (Conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica). Rubén Martínez Dalmau, natural de la Marina Alta, participarà de nou en la redacció d'un dels articles que formarà part de l'edició del Calendari dels Brillants 2022.

Amb aquest dinar germanor pretén ser un encontre per celebrar l'edició del volum de 2022 i alhora una reunió per abordar la pròxima edició d'aquest veterà almanac que sobrepassa les tres dècades d'existència. Pel que fa al paper de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, entitat editora de l'almanac, el President de la MACMA, José Ramiro, en representació dels municipis de la comarca, valorà el talent dels escriptors i de les escriptores de tota la geografia valenciana que any rere any hi col·laboren.

Per la seua part, Joan Josep Cardona, coordinador i ideòleg del projecte, aprofità la tertúlia de cloenda per valorar la qualitat i pluralitat de les firmes que fan del calendari un document únic dins del nostre àmbit literari. I és que el Calendari dels Brillants no ha abandonat mai el seu peculiar deix d'ironia i mordacitat que ha permés durant més de tres dècades filar un discurs multidisciplinari on el rigor i la profunditat dels temes tractats es conjuga amb un punt de vista afable i, sobretot, proper. Un principi que, sense oblidar la creixent capacitat d'anàlisi dels articles que s'hi publiquen, se seguirà potenciant, tal com reiterà Cardona en el resum de l'exercici.

Nous estímuls per consolidar la trajectòria del Calendari dels Brillants, el qual ja ha encetat el procés de treball per a l'edició de 2022, la qual veurà la llum a finals d'any, concretament a principis de desembre. Mentrestant, però, la maquinària creativa dels Brillants bullirà d'enginy durant tot l'estiu.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.