laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Comença l'escola d'estiu
Foto: AyuXeraco/2021
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 07 de julio de 2021

COMENÇA L'ESCOLA D'ESTIU DE XERACO 2021

 

• L'escola d'estiu de Xeraco ha obert les seues portes per rebre els xiquets i xiquetes inscrites, d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Una edició en què s'ha ampliat l'edat, passant de 6 a 3 anys, per tal d'atendre la conciliació familiar i laboral.

L'activitat, organitzada des de la regidoria d'Educació, es desenvoluparà durant tot el mes de juliol, seguint tots els protocols de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries. L'escola d'estiu presenta una programació amb activitats manipulatives, esportives i creatives adaptades a les diferents edats.

"Hem fet un esforç organitzatiu molt important perquè els més menuts puguen gaudir de forma segura de l'escola d'estiu, i un any més l'activitat ha tingut una gran acollida. Hem escoltat les demandes de les famílies després de les peticions de l'any passat", ha destacat la regidora d'Educació, Amparo Barrios.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.