laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Campamento comarcal
Foto: MACMA/2021
Fuente: Mancomunitat Cultural de la Marina Alta
Valencia 06 de julio de 2021

S'INICIEN LES ACTIVITATS D'ESTIU DE LA XARXA JOVE DE LA MANCOMUNITAT CULTURAL DE LA MARINA ALTA

 

• La Xarxa Jove de la Marina Alta recupera la tradició d'organitzar les dos activitats estrela de l'estiu, les quals l'any passat any, i amb motiu de la crisi sanitària, no es van poder realitzar.

El passat 1 de juliol s'inicià una nova edició del Curs Comarcal de Monitor-a d'Oci i Temps Lliure, una formació que permet al jovent de la comarca preparar-se per a ocupacions que solen tenir molta demanda, principalment per l'estiu, quan s'activen en els municipis les escoles d'estiu entre d'altres opcions laborals.

El curs de monitor/a de temps lliure està dirigit a joves amb 17 anys, ja complits, residents a la Marina Alta, té una durada de 310 hores dividides en dos mòduls lectius i un pràctic. El curs es realitzarà, fins al 30 de juliol, en diverses localitats de la Marina Alta, amb l'objectiu d'afavorir el desplaçament de les persones inscrites. Els pobles acollidors són: Dénia, Benissa, Calp i Gata de Gorgos.

Per altra banda, el passat diumenge 4 de juliol, s'inicià el campament d'estiu comarcal. La joventut inscrita, d'edats compreses entre els 6 i els 16 anys, resident de la Marina Alta gaudirà, fins a l'11 de juliol, d'una estada l'Alberg d'Alarcon a Conca on es realitzaran activitats de tota mena vinculades a l'oci educatiu.

* Amb aquestes accions la Xarxa Jove de la Marina Alta aconsegueix reafirmar el servei juvenil comarcal creat des de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.