laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Segona fase de les ajudes Parèntesi
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 11 de junio de 2021

L’AJUNTAMENT CONVOCA LA SEGONA FASE DE LES AJUDES PARÈNTESI

 

• Se’n podran beneficiar perruqueries i locals de bellesa, papereries, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, moda, tèxtil, calçat, mobles, il·luminació, etc.
• El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i estarà obert durant 10 dies.
• En la primera convocatòria s’han beneficiat un total de 87 autònoms i pimes dels sectors més afectats per la pandèmia.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha convocat la segona fase de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir amb un import inicial de 194.012,65 euros, de la qual es poden beneficiar perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles, il·luminació, etc.

Les ajudes cobriran les despeses d’activitat amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador o treballadora donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i estarà obert durant 10 dies.
Les sol·licituds es presentaran de forma telemàtica omplint el model disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament (https://sede.tavernesvalldigna.es:8443/) (pàgina externa a aquest diari).

A més, l’edicte amb les bases de la convocatòria, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal:
https://tavernesdelavalldignasitae.sede.gva.es/sitae/MuestraInformacionEdictoPublicoFrontAction.do?idEdictoSeleccionado=1000016386 (pàgina externa a aquest diari).

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha destacat que “la intenció de l’Ajuntament és que les ajudes arriben a tots els autònoms i pimes que han patit dificultats durant la pandèmia. Per això, si cal, completarem l’assignació econòmica de la segona convocatòria amb més aportació municipal perquè cap empresa xicoteta es quede arrere”.

LA PRIMERA CONVOCATÒRIA S’HA RESOLT AMB 87 AJUDES CONCEDIDES

De la primera convocatòria de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir s’han beneficiat un total de 87 autònoms i microempreses de Tavernes dels sectors més afectats per la pandèmia de la COVID-19.

En total, s’han concedit ajudes per un import de 206.969,35 euros entre les sol·licituds presentades que complien els requisits de la convocatòria. Els beneficiaris de les ajudes ja han rebut la transferència de crèdit.

L’Ajuntament compta amb una oficina d’atenció especialitzada en el Departament de Foment Local per a respondre preguntes i resoldre dubtes al voltant de la segona convocatòria, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) o el correu ajudesparentesis@tavernes.org.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.