laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 09 de junio de 2021

MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT D’OLIVA ORGANITZA UNA XERRADA I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “FÍSICA DEL CAOS EN LA PREDICCIÓN METEOROLÒGICA” DE CARLOS SANTOS BURGUETE

 

• L’acte de presentació tindrà lloc el proper dijous, 10 de juny a la casa de Cultura a les 19 hores i assistirà la regidora de Medi Ambient, Maria Josep Llorens.

La xerrada presentarà aquest llibre de divulgació científica que aproxima al lector al món de la predicció del temps. Per a les persones interessades està disponible la versió gratuïta en el següent enllaç:

http://www.aemet.es/en/conocermas/recursos_en_linea/publicaciones_y_estudios/publicaciones/detalles/Fisica_del_caos_en_la_predicc_meteo (pàgina externa a aquest diari).

En la presentació participarà el coordinador i autor de part del llibre, Carlos Santos Burguete, meteoròleg de l’AEMET. Santos és actualment predictor del temps treball al que ha arribat després de ser investigador en el camp dels models atmosfèrics, sistemes de predicció per conjunts i verificació, així com professor-tutor de meteorologia i climatologia en la UNED.

A més, també intervindrà en la xerrada de presentació d’aquesta obra Juan Ramón Porta, tècnic de l’Ajuntament d’Oliva i col·laborador del llibre amb una aportació fotogràfica clau d’un capítol dedicat a una fita històrica com és el de la precipitació a Espanya de 817 mm acumulats en 24 hores a Oliva els dies 3 i 4 de novembre de 1987.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.