laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuXeraco/2021
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 07 de junio de 2021

XERACO INSTAL·LA UN PEIX 'MENJA PLÀSTIC' A LA PLATJA

 

• L'Ajuntament de Xeraco vol commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient amb la inauguració d'aquest peix 'menja plàstic' que podreu trobar a l'entrada de la platja, a la zona de la posta central de socorrisme.

S'ha instal·lat aquest peix gegant que serveix com a contenidor per als envasos de plàstic. Una iniciativa a través de la qual es pretén conscienciar a la societat sobre la necessitat de reciclar aquest tipus de material i deixar la platja neta cada dia.

La presència de plàstics en la mar és un dels principals problemes mediambientals del planeta a curt i mitjà termini. Qualsevol xicotet gest per minúscul que semble és vital per a la supervivència de l'ecosistema i de les platges en el futur. Per aquest motiu, des del consistori hem posat en marxa aquesta iniciativa perquè, entre tots i totes, respectem la natura i els ecosistemes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.