laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 04 de junio de 2021

L’ALUMNAT DE TAVERNES PARTICIPA EN TALLERS D’EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL

 

• Els tallers van dirigits als cicles d’Infantil, Primària i ESO.
• L’alumnat s’aproxima a l’ecosistema propi del municipi, coneix les espècies autòctones i aplica tècniques d’avaluació mediambiental.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat tallers d’educació mediambiental als centres educatius del municipi per tal que l’alumnat conega l’ecosistema propi que els envolta, així com la fauna i flora autòctona.

Les sessions d’educació mediambiental van destinades als cicles d’Educació Infantil, Primària i ESO. L’alumnat participa en diferents tallers com ‘Qui viu ací’ o ‘La fauna amagada’, amb els quals coneix un poc més l’ecosistema natural característic del municipi i les espècies autòctones, així com la seua alimentació i procés biològic.

Per altra banda, amb el taller educatiu ‘Inspecció de Riu’, l’alumnat de 5é de primària i ESO dels centres educatius vallers ha avaluat l’estat ecològic d’un tram del riu Vaca, aplicant tècniques d’avaluació mediambiental i analitzant indicadors físic-químics, biològics i morfològics.

La regidora d’Educació, Anna Bellver, ha assenyalat que “els tallers són una bona forma perquè l’alumnat conega activament l’entorn natural de Tavernes i prenga consciència de la importància de respectar i cuidar el medi ambient”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.