laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 03 de junio de 2021

L’AJUNTAMENT PROGRAMA UNA ESCOLETA DE CONCILIACIÓ DURANT EL MES DE JULIOL

 

• L’escoleta es desenvoluparà de l’1 al 30 de juliol (de 9 a 13.30 hores) i va dirigida a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.
• Les inscripcions es faran de forma telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament els dies 14, 15 i 16 1 de juny, i el 17 de juny de forma presencial al Braç Treballador.
• Enguany, hi haurà possibilitat de menjador i escoleta matinera (de 8 a 9 hores).

L’Ajuntament de Tavernes torna a organitzar l’escoleta de conciliació durant el mes de juliol per a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys, els quals ja hagen cursat primer d’Infantil i estiguen empadronats a Tavernes. Es tracta d’una escoleta integradora i inclusiva que té la finalitat de facilitar la conciliació familiar una vegada finalitze el present curs escolar.

L’horari de l’escoleta de conciliació serà de 9 a 13.30 hores, i es durà a terme en el CEIP Divina Aurora i el CEIP Alfàndec, dos espais grans que garanteixen el compliment de les mesures contra la COVID-19 i permeten desenvolupar qualsevol activitat d’entreteniment i oci educatiu, tant a les aules com al pati. Atenent a la limitació de places, l’adjudicació de l’alumnat en cadascun dels centres educatius seguirà el criteri de proximitat amb el domicili familiar.

Enguany, les famílies que matriculen els seus fills i filles tindran la possibilitat d’escollir l’opció de menjador i, també, la de l’escoleta matinera (de 8 a 9 hores). El preu de l’escoleta de conciliació és de 100 euros per xiquet o xiqueta, i de 90 euros en el cas de germans o germanes.

Les inscripcions es faran de forma telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament els dies 14, 15 i 16 de juny (s’habilitarà un enllaç específic per a fer el tràmit amb certificat digital), i el 17 de juny de forma presencial al Braç Treballador (en horari de 9 a 14 hores).

* Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Serveis Socials al telèfon 96 282 11 42.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha destacat que “oferim a les famílies un recurs per a conciliar millor la vida familiar i laboral, amb una escoleta integradora, segura i que també forma en valors a l’alumnat mitjançant l’oci educatiu i activitats didàctiques en grup”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.