laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: BLOC/2021
Fuente: BLOC "Força, Poble, Futur"
Valencia 02 de junio de 2021

ALCALDIES I REGIDORIES DE LA SAFOR-VALLDIGNA MOSTREN EL SUPORT A LA CANDIDATURA «FORÇA, POBLE, FUTUR»

 

• Àgueda Micó, presenta a Gandia, juntament el conseller Vicent Marzà i la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, les línies mestres del seu projecte per al VIII Congrés Nacional del Bloc.
• Anuncia més noms que l’acompanyaran en la futura executiva: Enric Morera repetirà com a president del partit i Amparo Piquer al front de la secretaria d’Organització. L’edil gandiana, Alícia Izquierdo, assumirà la secretaria de l’àrea de municipalisme.
• Juntament Morera (Oliva) i Izquierdo (Gandia), les altres persones saforenques en la candidatura són: Josep Miquel Moya (Gandia), Nathalie Torres (Xeraco), Ivà Bonet (Gandia) i Sergi Vidal (Potries).

El jardí de Foment de Gandia (la Safor) va acollir divendres passat la presentació de la candidatura “Força, Poble, Futur” encapçalada per Àgueda Mico al VIII Congrés Nacional del Bloc.

Una setantena de persones s’hi van congregar, entre les quals hi estava Enric Morera, president de les Corts; Vicent Marzà, Conseller d’Educació, Cultura i Esports; Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València; Nathalie Torres, diputada en les Corts; David González, Manela Faus, Jordi Puig, Alvar Català, Assumpta Domínguez i Josep Riera, acaldes d’Oliva, Ador, Ròtova, Palmera, Potries i Meliana, respectivament, i un bon grapat de regidores i regidors de Compromís a la la Safor – Valldigna, com ara el vicealcalde de Gandia, Josep Alandete.

En l’acte s’hi va revelar que Enric Morera tornarà a ser el president del partit i Amparo Piquer també repetirà al front de la secretaria d’organització del partit. Però l’anunci més destacat va ser que Alícia Izquierdo, actual regidora a l’Ajuntament de Gandia, ocuparà la secretaria de l’àrea de municipalisme.

Juntament Morera (Oliva) i Izquierdo (Gandia), les altres persones saforenques que acompanyaran Micó en la candidatura són: Josep Miquel Moya, director general d’Esports (Gandia), Nathalie Torres , diputada a les Corts (Xeraco), Ivà Bonet, secretari local de Gandia i Sergi Vidal, regidor a Potries.

Morera: «Sabem on estem, tenim una enorme responsabilitat en el Govern de la Generalitat, ens hem de dinamitzar, hem de saber tornar a construir un espai hegemònic i el valencianisme en esta candidatura està en condicions de fer-ho possible».

Per la seua banda, Izquierdo va mostrar el compromís de «treballar amb un equip de gent, de manera transversal amb la resta d’equips. La idea justament és eixa, estar diàriament pendent dels problemes que té per donar resposta, però també generar estratègies, línies de futur de cara a unes properes eleccions».

Finalment, la candidata a secretària general va mostrar la «il·lusió tindre a la bona gent de la Safor en la meua candidatura».

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.