laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 01 de junio de 2021

L’AJUNTAMENT CONTRACTARÀ 12 JOVES COM A AUXILIARS COVID-19 PER A LA PLATJA

 

• La convocatòria de Labora va dirigida a persones desocupades menors de 30 anys, amb carnet de conduir i amb el graduat d’ESO.
• Informaran a la ciutadania de les mesures de seguretat davant la COVID-19 i vetlaran pel compliment de la distància social a les platges de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes contractarà este estiu a 12 joves menors de 30 anys que treballaran durant tres mesos com a auxiliars COVID-19 per a garantir unes platges segures, dins del programa ‘Estiu segur’ impulsat per la Generalitat Valenciana.

Els i les joves contractats informaran a la ciutadania de les mesures de seguretat davant la COVID-19 i vetlaran pel compliment de la distància social a les platges de Tavernes. Així mateix, també col·laboraran en les tasques d’informació turística, control d’aforament, accés a les platges, i estaran en contacte amb la Policia Local i el servei de socorrisme i emergències per a notificar qualsevol incident.

Les persones desocupades interessades en esta contractació hauran de complir els següents requisits: estar inscrites en Labora com a demandant d’ocupació, ser major de 18 anys i menor de 30 anys, tindre el graduat d’ESO, el permís de conducció tipus B i coneixement d’idiomes. L’espai Labora serà l’encarregat de fer la selecció de persones desocupades per a cobrir estes contractacions que comprendran tres mesos, entre el 15 de juny i el 19 de setembre.

* Per últim, l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències serà l’encarregada d’establir les instruccions i impartir els mòduls de formació a les persones contractades.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.