laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 01 de junio de 2021

TAVERNES DE LA VALLDIGNA TORNARÀ A DISPOSAR DEL PROJECTE JOVE OPORTUNITAT

 

• Els i les joves entre 16 i 21 anys podran formar part del programa d’inclusió educativa i motivació impulsat per l’IVAJ.
• Es tracta d’un projecte integral de caràcter pràctic que ofereix diferents visions laborals i formació als i les adolescents que han abandonat els estudis.

Els i les joves de Tavernes podran accedir un any més al programa Jove Oportunitat (JOOP), un servei d’inclusió educativa que la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), llança cada any per als i les joves que han deixat els estudis o que no han completat l’ESO.

Amb el programa JOOP, els i les joves tenen l’oportunitat de completar una FP de grau mitjà, treballant i millorant la seua motivació, autoestima i construint un projecte integral de vida mitjançant la ferramenta pedagògica del coaching actitudinal. La formació i el treball en equip els permet obtenir una visió real de les diferents titulacions a les quals poden accedir en el futur, així com poder descobrir la seua vocació.

Per a més informació, podeu contactar amb el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna al correu electrònic educació@tavernes.org o tocar al telèfon 962 043 433, de dilluns a divendres de 9h a 14h.

* Els interessats i interessades també poden omplir el següent formulari: https://ivaj.gva.es/es/joop (pàgina externa a aquest diari).
* Enviar les seues peticions a inscripciones@joveoportunitat.es.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.