laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Joves PV – Compromís Gandia
Fuente: Joves PV – Compromís Gandia
Valencia 27 de mayo de 2021

CONGRÉS LOCAL DE JOVES PV – COMPROMÍS GANDIA

 

• El passat dissabte 22 de Maig s’ha celebrat el Congrés Local de Joves PV – Compromís Gandia per a renovar la seva coordinadora on fou reelegit Jesus Oya com a Secretari Local.
• Aina Ferrer i Jesus Oya, com a representants, han fet un balanç dels passats anys, on han destacat, primerament, que la tasca més important que s’ha aconseguit és la consolidació del col·lectiu i ampliació de la militància.

En segon lloc, a més de les mocions, xerrades, campanyes i accions que s’han dut a terme, s’ha treballat molt en les xarxes socials i sobretot de caràcter intern dins del BLOC-Compromís, on han assenyalat que els joves i les joves s’han convertit en una peça clau, però no tan sols als nostres pobles, sinó també s’han convertit en el referent comarcal, en quant a mobilització i organització, a tot Joves PV – Compromís.

Fet el balanç d’estos dos últims anys. Han assenyalat la importància de consolidar el col·lectiu de les joventuts valencianistes, feministes, ecologistes i antifeixistes. Així doncs, per tots els presents i per unanimitat, Jesus Oya ha resultat escollit com a Secretari Local on ha encoratjat a la resta de la militància i tot aquell qui hi vulgui participar, a formar-hi part de la seva nova Coordinadora Local, donant entrada a Aina, Alejandro, Òscar, Sara, i Rafa, els quals s’han repartit els càrrecs interns per dinamitzar aquesta nova etapa.

Jesus ha recalcat que les i els joves de Gandia han de seguir treballant per millorar els col·lectius i les candidatures de Compromís als nostres pobles i també a Joves Pv – Compromís Safor-Valldigna i al seu referent nacional, Joves PV – Compromís.

A l’acte els acompanyaren Pep Alandete vicealcalde de Compromís Més Gandia Unida a l’Ajuntament, Ivà Bonet Secretari Local de Compromís a Gandia, Cesc Roig Secretari Nacional de Joves-Pv-Compromís i Dani Canet Secretari Comarcal de Joves PV –Compromís Safor – Valldigna

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.