valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la presentación
Foto: AyuAlbaida/2021
Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia 27
de mayo de 2021

L’AJUNTAMENT D’ALBAIDA T’AJUDA A TROBAR FEINA

 

• Albaida facilitarà a empreses i persones en cerca de feina una ferramenta per a poder aconseguir els seus objectius d’ocupació.
• Podran inscriure’s en el portal https://ocupacio.ajalbaida.es (Pàgina externa a aquest diari) i comptar amb el suport de l’oficina ARA

L’Ajuntament d’Albaida s’ha donat d’alta com Agència de Col·locació, aquests serveis s’oferirà des de l’oficina ARA, per l’Activació i Recuperació d’Albaida, i facilitarà gratuïtament l’ajuda necessària en els processos d’intermediació laboral, tant per ajudar a les persones demandant de feina com a les empreses que cerquen professionals. Aquesta nova ferramenta compta amb la col·laboració del LABORA i el SEPE i tindrà com a persona de referència al Tècnic de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament, Lluís Roberto.

Per a l’alde d’Albaida, Josep Antoni Albert, “s’ha donat una passa endavant facilitant un instrument perquè l’economia local siga més dinàmica, podent actuar l’Ajuntament com a Agència de Col·locació, fent que la població i les empreses locals estiguen encara més prop dels serveis d’ocupació, com són Labora i el SEPE” així com “fent que la informació a la ciutadania siga més àgil i senzilla en els moments que cal la màxima cura per a no deixar a ningú endarrere”.

Des de l’Ajuntament d’Albaida fa uns pocs mesos es va posar en marxa l’oficina ARA per contindre els efectes negatius de la COVID-19 sobre l’entramat empresarial, comercial, hostaler i de serveis de la ciutat, i per ajudar a les persones a millorar les seues possibilitats de formació i recerca d’ocupació. Al llarg d’aquest temps ARA ha posat en marxa diferents iniciatives, com un full web per a donar informació d’ajudes i accions de formació, les ajudes Parèntesi, la primera sessió de Territori Digital o la campanya de bons de consum local.

Les empreses, persones autònomes i qualsevol estructura empresarial, comercial o de serveis podran dirigir-se a ARA per a cercar els perfils professionals més adequats per a cobrir les seues necessitats de personal. De la mateixa forma, les persones desocupades podran inscriure’s per millorar les seues possibilitats de trobar feina. També es té en previsió implementar altres accions d’informació, formació, etc que acompanyen a les persones en el procés de cerca d’ocupació.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.