laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Compromís +´Gandia unida
Fuente: Compromís +´Gandia unida
Valencia 27 de mayo de 2021

COMPROMÍS MÉS GANDIA UNIDA DÓNA SUPORT A LA INICIATIVA PER UNA LLEI QUE GARANTISCA EL DRET A L’HABITATGE

 

• El vicealcalde i portaveu, Josep Alandete, presenta al Plenari de hui dijous una declaració institucional, que recull les demandes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) - Safor Valldigna, per garantir el dret a un habitatge digne, assequible, accessible i adequat com a dret subjectiu.
• A més a més, demanem l’aturada dels desnonaments de persones vulnerables, l’ampliació del parc públic de lloguer social i la regulació estatal de lloguers a preus adequats als salaris de la població.

El grup municipal de Compromís Més Gandia unida presenta al plenari de l’Ajuntament de Gandia una declaració institucional per garantir el dret a un habitatge digne, assequible, accessible i adequat com a dret subjectiu.

El grup municipal es fa ressò de les demandes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) - Safor Valldigna. Aquestes reivindicacions venen arran l’anomenada Llei pel Dret a l’Habitatge que està preparant el Govern espanyol, l’esborrany del qual entrarà en el Consell de Ministres de manera imminent i es remetrà immediatament al Congrés per al seu debat i aprovació.

És per això, que grup municipal de Compromís Més Gandia unida ha proposat al Ple de hui dijous, a través del vicealcalde i portaveu, Josep Alandete, l’adopció dels següents acords:

Donar suport a la iniciativa ciutadana per una llei que garantisca el dret a l’habitatge digne, assequible, accessible i adequada com a dret; l’aturada dels desnonaments de persones vulnerables sense alternativa d’habitatge digne i adequat; assegurar i ampliar el parc públic de lloguer social; regulació estatal de lloguers a preus adequats als salaris de la població; garantir els subministraments bàsics d’aigua, llum, gas i accés a les telecomunicacions; garantir una segona oportunitat efectiva per a les llars amb deutes hipotecaris; ampliació pressupostària per a habitatge social i polítiques socials d’habitatge fins a arribar a la mitjana europea de parc públic; i per últim la participació activa de la població en tota la política d’habitatge i urbanisme.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.