laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 26 de mayo de 2021

LA DEMARCACIÓ DE COSTES NO OFEREIX SOLUCIONS A CURT TERMINI PER A LES PLATGES DE TAVERNES

 

• El primer tinent d’alcalde de Tavernes, Josep Llàcer, ha traslladat a la Delegació del Govern la necessitat d’una actuació urgent per a este estiu i la preocupació de tot el poble per la falta de solucions.
• L’Ajuntament segueix endavant amb la concentració ciutadana convocada per al diumenge 30 de maig (12 hores) davant del Llac de la Goleta i amb la preparació d’accions legals.

Este matí, s’ha celebrat una reunió entre la Delegació del Govern i diversos municipis de la Safor, entre ells Tavernes, per a tractar el greu problema de regressió que afecta a la costa saforenca.

El primer tinent d’alcalde de Tavernes, Josep Llàcer, ha traslladat a la Delegada del Govern, Gloria Calero, i al cap de Demarcació de Costes, Antonio Cejalvo, la necessitat d’una actuació urgent en la platja de la Goleta i la platja de Tavernes per a este estiu, així com la preocupació del consistori i la ciutadania davant la falta d’actuacions i solucions definitives al problema insostenible de la regressió.

La Demarcació de Costes ha informat que per a la temporada estival tan sols està prevista la retirada de pedres en la platja de la Goleta i una mínima reposició d’arena en eixe tram de costa. Davant la falta de solucions definitives a curt termini proposades en la reunió, l’Ajuntament de Tavernes segueix endavant amb la concentració ciutadana convocada per al diumenge 30 de maig (12 hores) davant del Llac de la Goleta i amb la preparació d’accions legals davant la mancança d’actuacions i solucions definitives en els últims anys.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.