laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: PSPV-SV/2021
Fuente: Socialistes de la Safor-Valldigna
Valencia 26 de mayo de 2021

LES PLATGES DEL SUR DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA REBRAN 1’7 MILIONS DE METRES CÚBICS D’ARENA GRÀCIES A LA MOBILITZACIÓ DELS SOCIALISTES DE LA SAFOR-VALLDIGNA

 

• Després de moltes gestions per part de les diferents administracions implicades, hui s’ha reunit en València, l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, el regidor d’Hisenda de Bellreguard Joan Maro i el regidor de Turisme d’Oliva, Kino Calafat.

Una de les principals promotores d’aquesta reunió, la regidora de Turisme de Tavernes, Lara Romero no ha pogut assistir per qüestions de restricció davant les mesures Covid tot i que les seues reivindicacions han sigut traslladades per part dels companys i companyes a la delegada del Govern, Gloria Calero i el jefe de la Demarcació de Costes, Antonio Cejalvo.

En aquesta reunió s’ha tractat les mesures urgents que plantegen aquests municipis com la construcció d’una barrera natural de protecció per al litoral de la Safor i la Valldigna. L’acord al que s’ha compromès la Direcció General de Costes és la mobilització d’1’7 milions de metres cúbics d’arena. Aquesta aportació anirà sempre vinculada a la realització i execució d’un projecte que garantisca una solució definitiva i a llarg termini per als problemes de regressió de les platges dels municipis implicats.

En estos moments s’està preparant la licitació de la redacció del projecte i a continuació és tramitarà la licitació de l’execució de l’obra. Les dos seran supervisades per Costes com a titular i responsable per a que en el moment que ja es conega quina és la solució que l’empresa adjudicatària oferisca, l’administració central aporte la quantitat d’arena compromesa.

Una de les mesures urgents a la que sí que s’ha donat prioritat absoluta des de la Demarcació de Costes és a l’aportació d’arena que rebrà en pocs dies la Platja de la Goleta de Tavernes per la seva extrema situació de gravetat. Tant Calero com Cejalvo s’han compromès a actuar de forma contundent per donar una solució i garantir la quantitat d’arena necessària per a la seguretat d’aquesta platja de Tavernes.

Després de la reunió, l’alcaldessa socialista de Miramar, Pilar Peiró, ha valorat com a molt positiu l’encontre i ha agraït “la bona predisposició per part de Calero i Cejalvo a ajudar a les nostres platges per poder aconseguir d’una vegada per totes superar els problemes de la temporalitat de les solucions que s’han proposat fins ara”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.