laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 26 de mayo de 2021

RÒTOVA OFERIRÀ CLASSES D’HIGIENE POSTURAL PER A GENT GRAN

 

• Les classes d'Higiene Postural formen part del Programa d'Envelliment Actiu del CDR La Safor, on les persones grans (a partir de 60 anys) adquiriran les ferramentes per estar amb una condició física idònia, dins de les seues possibilitats.
• A les classes es treballarà de manera directa la millora postural, el desenvolupament de la força, l'exercici cardiovascular, l'elasticitat i l'equilibri.

A banda, es tracta que aconseguisquen una millora de l'autoestima, de malalties relacionades amb l'estructura musculoesquelètica, dels problemes relacionats amb l'estrés, la socialització o el sedentarisme.

* Les classes començaran a partir del 2 de juny i es realitzaran al centre polivalent/piscina, dilluns i dimecres, de 09:15h fins a les 10:15h.
* Aquelles persones que vulguen rebre les classes necessitaran una estoreta per gimnàstica o ioga i roba còmoda.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.