laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la primera sesión de información
Foto: AyuXeraco/2021
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 25 de mayo de 2021

XERACO CELEBRA LA PRIMERA SESSIÓ DE FORMACIÓ DE LA TAULA DE SALUT

 

• La regidoria de Sanitat de l'ajuntament de Xeraco ha celebrat ja la primera sessió de formació de la Taula de Salut, dins el programa Xarxa Salut de la Comunitat Valenciana.
• Aquesta primera sessió de formació es va basar en explicar els objectius de la taula, i en l'explicació de què és salut i com la percep la població.

En aquesta primera trobada van participar representants d'associacions locals, veïns i veïnes relacionats amb l'àmbit sanitari i educatiu; així com personal tècnic de l'Ajuntament.

Per a la regidora de Sanitat, Maria José Castelló, "la creació de la Taula de Salut és una eina més per a realitzar polítiques que ajuden a millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. Entenem que la col·laboració entre els diferents agents de la taula ofereix un ventall més ampli i real de la situació del municipi".

La finalitat d'aquestes sessions és obtindre un diagnòstic que s'aprope el més possible a l'estat de salut de Xeraco. Aquest diagnòstic inclourà les variables o elements detectats a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes i les accions que s'han d'implementar per aconseguir-ho.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.