laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación del proyecto
Foto: AyuXeraco/2021
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 25 de mayo de 2021

XERACO I L'ONG XALOC INICIEN EL PROJECTE "LA MAR COMENÇA AQUÍ"

 

• L'Ajuntament de Xeraco i l'ONG Xaloc inicien el projecte "La mar comença aquí" amb l'objectiu de conscienciar la població sobre la problemàtica de tirar els residus i aconseguir l'objectiu que la platja siga un lloc lliure de burilles.

• A més, una altra acció que es durà a terme serà la selecció de clavegueres per instal·lar plaques amb la inscripció "La mar comença ací, no ho contamines" i amb una campanya de comunicació.

Es tracta d'un problema format per dos vessants, la present i la futura. La present tracta la problemàtica de la gran quantitat de burilles que es troben en l'actualitat en les nostres costes, mentre que la futura és la conseqüència de no imposar una solució a aquesta problemàtica, mantenint en el temps la presència d'aquestes burilles. Cal destacar la necessitat d'involucrar de manera directa al públic al qual va dirigit la campanya, i aconseguir atacar les dues vessants de la problemàtica, la present i la futura.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.