valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Mentxu Balaguer y Josep Albert
Foto: AyuAlbaida/2021
Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia 18
de mayo de 2021

TOUR TERRITORI DIGITAL ARRANCA EN ALBAIDA

 

• L’Alcalde, Josep Albert Quilis, junt amb la Diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, han iniciat la jornada amb una modalitat híbrida que ha arreplegat al voltant de 300 persones connectades en línia.
• Aquesta aposta ve de la mà de la Diputació de València i la Cambra de Comerç de València i s’encara en la digitalització de la indústria valenciana i del seu comerç.

La Diputació de València, junt amb la Cambra de Comerç de València, impulsa per segon any consecutiu el Tour Territori Digital València encarat a la digitalització d’empreses. Aquest programa gratuït es realitza de manera itinerant en 7 municipis diferents de la província de València, i ha arrancat en la ciutat d’Albaida, des d’on s’ha retransmès a més de 300 persones inscrites.

La sessió ha comptat amb la inauguració de l’alcalde de la localitat, Josep Albert, i la diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, des d’on s’ha assenyalat la importància d’apropar aquests esdeveniments fora de la ciutat de València i teixir el territori descobrint el potencial de cadascuna de les localitats. Per això, Albert ha declarat que ‘amb trobades com aquesta posem damunt la taula els nous reptes cap a la digitalització de l’economia, on és més imprescindible que mai crear noves connexions i paradigmes per a poder fer de la nostra indústria i del comerç el principal pilar de la recuperació econòmica’. Mentre que per la seua banda Balaguer ha manifestat que ella des de les seues competències i la Diputació de València ‘estan al costat dels ajuntaments i de l’empresariat valencià’ de cara a fer front tots aquests reptes de futur.

Tour Territori Digital València és un programa que ofereix una formació gratuïta amb l’objectiu d’impulsar la digitalització i les vendes de les pymes amb l’actual situació post-covid de recuperació econòmica i està organitzat per la Diputació de València i la Cambra de Comerç. Aquest any la formació tindrà lloc als municipis d’Albaida, Oliva, Alzira, Llíria, Utiel, Almussafes i Manises, cada dimarts a les 10.30 h des del 18 de maig fins al 29 de juny i es podrà seguir de manera presencial o telemàtica.

El programa està dividit en sessions enfocades al sector econòmic més predominant a cada localitat, per aquest motiu els continguts del programa que ha tingut lloc en Albaida s’ha enfocat en la industria, de la que Albert ha explicat que ‘des d’Albaida s’estan realitzant veritables esforços com la creació de l’e-commerce municipal bayda.es i els tallers de digitalització comercials que el consistori ha mamprès els últims mesos”.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.