laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Talleres de robótica
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 06 de mayo de 2021

L’AJUNTAMENT IMPULSA TALLERS DE ROBÒTICA ALS CENTRES EDUCATIUS

 

• Els tallers van dirigits als xiquets i xiquetes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària.
• L’alumnat participa en el procés de creació de diversos robots alhora que coneix el seu funcionament.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa diferents tallers de robòtica dirigits a l’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària dels centres educatius vallers. L’objectiu dels tallers és que l’alumnat participe en el procés de creació de diversos robots i conega la seua programació i funcionament.

Estos tallers ajuden l’alumnat a desenvolupar habilitats com la innovació, la creativitat, la comunicació, el treball en equip, la resolució de conflictes, l’autoconfiança, aprendre a superar les errades o superar la frustració, qualitats necessàries en qualsevol àmbit de la vida.

La regidora d’Educació, Anna Bellver, ha indicat que “l’Ajuntament aposta per la innovació educativa i està duent a terme activitats que fomenten la creativitat i la cooperació entre els més menuts, Els tallers de robòtica són un estímul perquè l’alumnat aprenga i desenvolupe competències i habilitats en camps com la tecnologia i la ciència”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.