laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Maduixa Teatre
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 06 de mayo de 2021

L’ESPECTACLE MULÏER DE MADUIXA TEATRE ARRIBA A TAVERNES

 

• El muntatge de dansa tindrà lloc el diumenge 9 de maig a les 18.30 hores.
• Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç: https://forms.gle/6Eer2hjrZCpE81t7A (página externa a este diario).

La Casa de la Cultura acull este diumenge 9 de maig (18.30 hores) l’espectacle Mulïer (indoor), de la companyia Maduixa Teatre, un innovador espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines.

Mulïer és una obra plena d’emocions i poesia visual que explora els límits físics mitjançant la dansa, l’equilibri i el moviment. La dona és el punt de partida d’un espectacle que naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.

L’espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.

Mulïer ha rebut nombrosos reconeixements en els últims anys, entre els quals tres guardons en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes a la millor ballarina (Laia Sorribes), millor composició musical i millor direcció coreogràfica.

- L’entrada a l’espectacle serà debades, amb la possibilitat de fer un donatiu a Creu Roja Tavernes de la Valldigna en la mateixa entrada de la Casa de la Cultura.
- Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada.
- Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada.
- És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.