laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 05 de mayo de 2021

L’AJUNTAMENT CONTRACTARÀ 4 PERSONES DESOCUPADES A TRAVÉS DEL PROGRAMA EMCORP

 

• El consistori ha sigut beneficiari de les ajudes del programa de Labora amb vora 50.000 euros, que permetran al consistori contractar personal administratiu de més de 30 anys durant sis mesos.
• Les persones interessades hauran d’estar inscrites en Labora i incloure l’ocupació d’administratiu en la demanda de treball.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna contractarà 4 administratius durant sis mesos mitjançant el programa EMCORP de Labora, del qual el consistori valler ha sigut beneficiari amb una ajuda de 47.641,89 euros per a contractar a jornada completa persones desocupades majors de 30 anys.

* Els interessats o interessades hauran d’estar inscrits en Labora i incloure l’ocupació d’administratiu en la demanda de faena a través de l’apartat Autoentrevista:
https://puntlabora.gva.es/puntlabora/?lang=ca (página externa a este diario).

* Hi adjuntem l’enllaç d’un vídeo explicatiu sobre com actualitzar la demanda en el Punt Labora per a optar a esta oferta de treball:
https://www.youtube.com/watch?v=Cwgaojew4T0 (página externa a este diario).

L’espai Labora de Sueca serà l’encarregat de fer la preselecció de candidats i candidates, preferentment entre les persones desocupades que no cobren cap prestació o subsidi per desocupació, seguint els barems de selecció determinats.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “un any més Tavernes és beneficiària del programa EMCORP de Labora, i això ens permet ajudar 4 famílies tot millorant els serveis que ofereix l’Ajuntament. Treballem per a facilitar la inserció laboral dels veïns i veïnes, especialment davant la situació d’inestabilitat provocada per la COVID-19”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.