laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 29 de abril de 2021

L’ESCOLA INFANTIL VÍCTOR CALATAYUD OBRI EL 3 DE MAIG EL TERMINI DE SOL·LICITUDS DE NOVA MATRÍCULA

 

• L’Escola Infantil Víctor Calatayud obri el pròxim dilluns 3 de maig el termini per a presentar les sol·licituds de matrícula de l’alumnat de nou ingrés per al curs 2021-2022.
• El termini de presentació de sol·licituds estarà obert del 3 al 19 de maig.
• L’escola infantil municipal ofereix un total de 60 vacants per al pròxim curs.

Les famílies interessades a matricular-hi els fills o filles de 0 a 3 anys han de presentar la documentació requerida entre el 3 i el 19 de maig en la mateixa escola infantil, situada en el carrer Mare de Déu dels Desemparats, 13-15 (en horari de 9 a 13 hores).

En concret, l’escola infantil municipal de Tavernes de la Valldigna ofereix un total de 60 vacants per al pròxim curs (8 places per a xiquets nascuts en 2021, 20 places per a nascuts en 2020 i 32 places per a nascuts en 2019).

Les sol·licituds de nova matrícula es poden descarregar en la pàgina web de l’Escola Infantil Víctor Calatayud: https://eivictorcalatayud.es/ (página externa a este diario). Per a garantir les mesures de prevenció contra la COVID-19 i agilitzar les gestions, cal demanar cita al telèfon 96 283 70 42 per a entregar les sol·licituds i els documents.

La documentació que s’ha de presentar amb la sol·licitud serà l’informe de salut escolar, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI dels progenitors, un certificat mèdic acreditatiu de l'estat de gestació amb indicació de la data prevista de part (per als sol·licitants no nascuts) i la documentació per a baremar.

Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 21 de maig, una vegada comprovades les sol·licituds i fets els barems, i hi haurà temps per a presentar reclamacions fins al 25 de maig. Un dia després, es publicarà la llista definitiva d’alumnat de nova matrícula admès per al curs 2021-2022.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.