laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Visita guiada a las cuevas
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 28 de abril de 2021

L’ALUMNAT DEL SADIA REALITZA DIFERENTS ACTIVITATS DE GRUP A L’AIRE LLIURE

 

• El Servei d’Atenció Diürna per a la Infància i Adolescència i d’Inserció Sociolaboral (SADIA) ha organitzat vàries activitats de grup amb la finalitat de fomentar la companyonia i el treball en equip, conèixer l’entorn natural i respectar el medi ambient.

L’alumnat del Servei d’Atenció Diürna per a la Infància i Adolescència i d’Inserció Sociolaboral (SADIA) de Tavernes de la Valldigna ha gaudit en les últimes setmanes de diferents activitats de grup amb la finalitat de fomentar la companyonia i el treball en equip, conèixer l’entorn natural i respectar el medi ambient.

Primerament, l’alumnat va viatjar fins a Tous per a fer una visita guiada a les coves del Candil i del Tortero, on van poder descobrir els seus indrets i els secrets de l’espeleologia.

Així, la Regidoria de Serveis Socials ha organitzat tallers mediambientals i una jornada de recollida de microplàstics a la platja del municipi, dos activitats que han comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista, tot amb l’objectiu de conscienciar el jove alumnat de la importància de cuidar el nostre entorn.

En les últimes setmanes, s’han endinsat en els paratges naturals vallers, també amb l’acompanyament del Centre Excursionista de Tavernes, els membres del qual els han explicat durant les excursions el gran patrimoni natural que tenim a la Valldigna.

* A més, l’alumnat del SADIA ha col·laborat en la construcció i la pintura del racó del reciclatge que s’està habilitant en el parc del Cambro.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “les activitats de grup al marge de la rutina diària són molt importants per a fomentar activament valors com el respecte, la companyonia, l’esforç o la superació entre l’alumnat. Durant estes setmanes han pogut gaudir de la natura i s’han sentit molt gratificats aportant el seu granet d’arena en la construcció del parc del Cambro”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.