laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 27 de abril de 2021

LA CASA DE LA CULTURA ACULL L’OBRA ‘FAMÍLIA NORMAL’ DE L’HORTA TEATRE

 

• L’obra de teatre tindrà lloc el diumenge 2 de maig a les 18.30 hores.
• La Regidoria de Cultura presenta este cap de setmana un nou espectacle cultural a Tavernes de la Valldigna. La Casa de la Cultura acull este diumenge 2 de maig (18.30 hores) l’obra teatral ‘Família normal’, de la companyia L’Horta Teatre.

L’obra de l’autora Núria Vizcarro està dirigida per Pau Pons i interpretada per Verònica Andrés, Laura Pellicer i Rosanna Espinós. Es conta la història de tres generacions d’una mateixa família atrapades en els trastos vells d’una casa. Un pare que perviu en les tassetes de cafè, una mare que no acaba d’anar-se’n, unes germanes que no s’entenen i una filla perduda.

En ‘Família normal’ es narra com tres dones s’enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i dels records que habiten la casa familiar, una casa gran de poble difícil de mantindre. Vendre o no vendre l’únic patrimoni que els queda de l’herència és el fil conductor d’esta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres.

Una ambientació sonora i escenogràfica d’arrel valenciana revisitada des d’un punt de vista contemporani, uns diàlegs ràpids i àcids i una interpretació excel·lent faran al públic transitar per les pors i les emocions més amagades d’una família ben peculiar.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta, amb la possibilitat de fer un donatiu a l’ONG Solidaritat a la Valldigna en la mateixa entrada de la Casa de la Cultura. Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç: https://forms.gle/2HHAFJNeDLTLWjMv5 (página externa a este diario).

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.