laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada telemática
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 27 de abril de 2021

RÒTOVA CELEBRÀ EL DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE DE MANERA TELEMÀTICA

 

• El passat 23 d'abril Ròtova va celebrar el Dia Internacional del Llibre amb diverses activitats. El veïnat del municipi que es va fer ús del 21 al 23 d’abril va rebre una rosa de sorpresa. L’accés a la biblioteca es realitza amb cita prèvia i les activitats al voltant del llibre han sigut telemàtiques.

Per altra banda, el dia 23, els membres de la Junta de Biblioteca i associacions del poble van publicar a YouTube la lectura del conte 'Arribada Puntual'. El conte forma part del llibre "Congruències", d'Àlex Peñalver , de l'editorial Camacuc. L'autor va respondre amb un vídeo sorpresa, en agraïment a la iniciativa.

El mateix dia, a les 19:00 h de la vesprada, per mitjà de YouTube i Instagram, Josep Lluís Roig va realitzar un directe, a la biblioteca de Ròtova. En aquesta ocasió, es va centrar en el seu llibre "La llum del curtcircuit", que ja forma part del fons per a la consulta. Les reflexions de l'autor i la lectura de diversos poemes del llibre, així com els diferents vídeos de les activitats, es poden consultar a la pàgina web de la biblioteca biblio.rotova.es.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.