laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Paco Ibáñez
Foto: AyuBellreguard/2021
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 26 de abril de 2021

PACO IBÁÑEZ TANCA A BELLREGUARD EL FESTIVAL BARNASANTS

 

• El municipi ha estat enguany una de les tres seus valencianes, junt a les ciutats de València i Alcoi, del projecte cultural en xarxa que es desenvolupa a Catalunya, Illes Balears i País Valencià.

Bellreguard gaudeix novament enguany del privilegi de ser, junt a les ciutats de València i Alcoi, una de les tres seus valencianes del festival cultural en xarxa BarnaSants, que es desenvolupa a Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Tindrà, a més, l’honor de tancar-ho, amb un concert de primer orde. El proper 1 de maig la Casa de Cultura de Bellreguard acull la cloenda del BarnaSants amb un recital de Paco Ibáñez.

El concert s’avança finalment a les 19 hores per tal de complir amb les limitacions horàries que imposa la crisi sanitària. Els interessats en assistir-hi poden adquirir les seues entrades a la botiga de web de l’Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç: https://web.bellreguard.net/producte/barnasants-3-de-marc-montse-castella-17-dabril-joan-isaac-carme-sansa-1-de-maig-paco-ibanez/ (página externa a este diario).

El de Paco Ibáñez és el tercer dels concerts d’aquesta edició del BarnaSants a Bellreguard. Prèviament el festival itinerant va fer altres dos parades al poble. Amb Montse Castellà el 13 de març; i amb Joan Isaac i Carme Sansa, el 17 d’abril.

El concert de Paco Ibáñez servirà també, tractant-se de l’1 de maig, “per a reivindicar els drets dels treballadors i treballadores amb la presència d’un artista que és un activista de la lluita obrera i de la cultura popular”, segons explica el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.