laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de abril de 2021

FINALITZEN LES SESSIONS D’INFORMACIÓ PÚBLICA DE LA DELIMITACIÓ PARCIAL DE LA VIA PECUÀRIA DEL CAMÍ REIAL

 

• Una vegada concloguen els tràmits jurídics, la Diputació assumirà la reparació i asfaltatge del camí Reial, es repararan els desaigües per a evitar inundacions, s’instal·larà una nova senyalització en la via i es col·locaran tanques de protecció noves en el pont del riu Vaca.

Tavernes de la Valldigna ha acollit les sessions d’informació pública sobre la delimitació parcial de la via pecuària ‘Colada de Cullera a Xeraco’ en el tram del camí Reial, a les quals han assistit els veïns i veïnes amb terrenys confrontants.

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha iniciat els tràmits a fi de delimitar jurídicament la via pecuària entre la rotonda de l’encreuament amb la carretera de la Calçada (CV 603) i el camí del riu Vaca en el terme municipal valler, un procés que no afecta ninguna parcel·la.

Una vegada acaben els tràmits, la Diputació de València assumirà la reparació i asfaltatge del camí Reial, es repararan els desaigües i es netejarà la séquia contigua per a evitar inundacions, s’instal·laran nous senyals en la via i es col·locaran tanques de protecció noves en el pont del riu Vaca.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, ha assenyalat que “Tavernes continua avançant per a la conversió de la via pecuària del camí Reial i perquè la Diputació assumisca la gestió de la carretera Natzaret-Oliva, una demanda que reclamem des de fa anys”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.