laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 21 de abril de 2021

L’AJUNTAMENT SOL·LICITA UN INFORME TÈCNIC QUE CERTIFIQUE LES CAUSES I ELS PERJUDICIS DE LA REGRESSIÓ DE LES PLATGES DE TAVERNES

 

• L’informe tècnic servirà com a suport per a possibles accions jurídiques que puga emprendre el consistori davant la falta d’actuacions en la costa vallera.
• El catedràtic de Costes i Ports de la Universitat Politècnica de València, Vicent Esteban Chapapría, ha visitat este matí les platges de la Goleta i de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha sol·licitat un informe tècnic que acredite les causes de la regressió de les platges de Tavernes i els perjudicis a nivell econòmic, social, turístic i ambiental que pateix el municipi degut a l’erosió de la platja i la falta d’actuacions de les administracions competents. Este informe tècnic servirà de suport per a possibles accions jurídiques que puga emprendre el consistori.

L’encarregat de dur-lo a terme és Vicent Esteban Chapapría, catedràtic de Costes i Ports de la Universitat Politècnica de València (UPV), que este matí s’ha reunit amb l’alcalde Sergi González i membres del govern municipal. Posteriorment, ha visitat la platja de la Goleta i la de Tavernes per a comprovar en primera persona la regressió i l’estat actual de la nostra costa.

L’alcalde, Sergi González, ha assenyalat que “l’Ajuntament no pararà fins que s’atenguen les nostres demandes i, per això, estem explorant totes les possibilitats perquè ens escolten i s’actue ràpidament per a solucionar la forta regressió que presenta la nostra platja”.

Per altra part, el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, ha afirmat que “l’informe tècnic serà un suport de pes que acompanyarà les nostres demandes o possibles accions jurídiques si no es planteja una solució definitiva al greu problema de la costa vallera”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.