laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 20 de abril de 2021

EL CIRCUIT SONORA ARRIBA A TAVERNES AMB ELS CONCERTS DE MIQUEL GIL I XAVIER DE BÉTERA

 

• L’espectacle tindrà lloc el divendres 23 d’abril a les 19 hores en la Casa de la Cultura
• L’entrada és gratuïta i per a assistir-hi cal fer la inscripció: Clic açi... (pàgina externa a aquest diari).

La segona edició del Circuit Sonora, el circuit de la música valenciana, arriba a Tavernes este divendres 23 d’abril amb els concerts de Miquel Gil i Xavier de Bétera (19 hores) en la Casa de la Cultura.

Miquel Gil desembarca molt jove en la música de transmissió oral, i després de recórrer diferents estils retorna a l’essència amb el seu nou disc ‘Geometries’, en què el mestre de cantadors torna a les arrels mediterrànies, al cant tradicional. I ho fa amb els seus estimats poetes, amb sonoritats noves, amb l’ofici i l’energia de l’inesgotable renovador.

Per alta banda, Xavier de Bétera va començar amb el cant d’estil quan era menut i actualment és l’exponent d’una nova generació de cantadors que coneixen els secrets de la tradició i la modernitat. Es pot comprovar en el seu debut, 'Empremtes': seguidilles, havaneres o fandangos, acompanyat de mestres com Pep Gimeno Botifarra o Eliseo Parra, on canta al futur sense deixar de xafar la terra ancestral.

El circuit Sonora, impulsat per l’Institut Valencià de Cultura, té l’objectiu d’acostar els finalistes i guanyadors dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana en un cicle de concerts per 28 municipis valencians.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada.

* Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada.
* És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.