laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: GenVal/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de abril de 2021

EL CONSELLER D’ECONOMIA SOSTENIBLE, RAFA CLIMENT, VISITA DIVERSES EMPRESES DE TAVERNES

 

• L’alcalde Sergi González i membres de la corporació municipal l’han rebut al consistori.
• El conseller ha comprovat de primera mà el creixement i el treball que es fa a les empreses valleres Caisa, Tubular Confort, Tapitec, Pedrós i Upalet d’Alpesa.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat este matí l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i diverses empreses de la localitat capdavanteres en el seu sector. L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i membres de la corporació municipal han rebut el conseller al consistori.

Posteriorment, el conseller Rafa Climent, ha comprovat de primera mà el treball que es fa a les empreses valleres Caisa, Tubular Confort, Tapitec i Pedrós, relacionades essencialment amb el sector del descans i la indústria auxiliar de somiers i sofàs, així com Upalet, la innovadora marca d’Alpesa que fabrica palets de cartró que es destinen a multitud de sectors.

El conseller Rafa Climent ha felicitat les empreses valleres pel seu creixement i ha destacat que “la diversificació industrial i l’evolució dels sectors tradicionals a través de la sostenibilitat i la innovació fan més resilient la indústria davant les crisis”.

Per la seua part, l’alcalde Sergi González ha agraït la visita del conseller al municipi i, especialment, “la bona voluntat de col·laborar amb les empreses mitjançant les ajudes que impulsa la Conselleria per a facilitar la promoció exterior o l’oferiment de serveis com la xarxa d’atenció exterior a les empreses”.

A més, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’IVACE, ha concedit enguany a l’Ajuntament una subvenció de més de 165.000 euros per a millorar el polígon industrial El Pla.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.