laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA)
Valencia 16
de abril de 2021

ES REPRÉN LA XXIV CAMPANYA DE TEATRE DE LA MACMA A LES ESCOLES QUE L’ANY PASSAT QUEDÀ PARAL·LITZADA PEL CONFINAMENT DOMICILIARI

 

• Cultura segura i de proximitat per a l’alumnat de la Marina Alta.

El col·legis de Benidoleig i Benigembla estrenen la XXIV Campanya de Teatre a les Escoles, que des de la MACMA es coordina cada any per apropar el teatre als escolars d’infantil i primària. Una proposta teatral basada en la proximitat i la interacció. De fet, un dels principals avantatges d’aquest consolidat projecte dramàtic, es focalitza en el fet que l’alumnat entra en contacte amb els actors, ja que aquests es traslladen fins al seu àmbit docent.

La campanya, que visitarà la resta durant la resta del trimestre, les escoles i municipis que en participen, està a càrrec un any més d’una companyia de la comarca, en aquest cas Moni Poppins & cia., els responsables de la qual condueixen enguany una representació basada en el gran clàssic de la literatura infantil ‘Peter Pan’, un obra que els actors han enriquit per mitjà de la música i de l’adaptació del relat original al llenguatge escènic i que pretén cultivar la imaginació dels i de les més menudes.

José Ramiro, president de la Mancomunitat declarava que efectivament “sempre és un goig poder apropar la cultura als centres educatius, i sobretot amb una campanya ja molt consolidada en la Mancomunitat i en la comarca com és la campanya de teatre escolar de la MACMA”.

La campanya es reprén després del confinament total que l’any passat, que es va donar coincidint amb l’inici de la Campanya, i que ara seguint amb la línia i apostant per la seguretat de la Cultura, es reactiva en l’últim trimestre del curs permetent així fer les repsentacions en espais oberts a l’aire lliure, si cal.

Des de la MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta–, es valora el fet d’haver représ de nou la campanya que l’any passat es va veure truncada, per tornar a omplir les cares de l’alumnat d’il·lusió i fantasia, sempre des de la proximitat dels professionals de la Marina Alta, teatre de proximitat i en valencià, deixant ben patent que el millor, de vegades, ho tenim a casa.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.