laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Josep Lluís Roig
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 15 de abril de 2021

JOSEP LLUÍS ROIG VISITA LA BIBLIO

 

• La Biblioteca de Ròtova emetrà un ‘Directe’ per Instagram i YouTube amb la poeta Josep Lluís Roig, per celebrar el Dia Internacional del Llibre.
• L’acte se centrarà en el llibre de Josep Lluís “La llum del curtcircuit”, Premi Mallorca de Poesia de 2017.
• Tindrà lloc el divendres, 23 d’abril, a les 19 h, des del canal d’Instagram @AjuntRotova i de YouTube de l’Ajuntament de Ròtova.

Qui decidisca sumar-s’hi podrà conversar amb l’escriptor; a més, la gent també pot enviar preguntes i qüestions de manera prèvia al correu comunicacio.rotova@gmail.com, a través de les xarxes o del tel. 678 62 15 92.

Si existeix un problema, per molt fort que tanquem els ulls, quan els tornem a obrir el problema seguirà davant nostre. Com si el callem. Encara que alguns temes són difícils. El meu primer mort per sobredosi va ser el 1991. Per fortuna, no he sovintejat amb el tracte amb la mort, però al llarg dels anys he conegut i llegit molts casos de tot tipus: dramàtics, ridículs, tendres… Però mai no he jutjat ningú. Ni a qui ha tingut sort ni, molt menys, a qui no n’ha tingut.

Així, el llibre s’estructura com la vida d’un personatge però en realitat està construïda de mil anècdotes vistes, viscudes, llegides, escoltades… Algunes són entranyables, tendres… però moltes són necessàriament dures.

I la poesia? Doncs la poesia també pot parlar de tot. De l’amor, clar que sí. I de la bellesa de les postes de sol. Evidentment. Però també de certes coses que ens incomoden, ens dolen. I això és, en definitiva, el tema d’aquest llibre: la vida.

- Dia: Divendres 23 d’abril.
- Hora: 19.00h
- Modalitat: en línia i en directe a les Xarxes de l’Ajuntament (Instagram i YouTube) des de la Biblio de Ròtova.

* A més, els dies 21, 22 i 23 d’abril hi haurà sorpresa per aquelles persones que facen ús del servei de la biblioteca.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.