laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 15 de abril de 2021

BELLREGUARD LLANÇA LA SEGONA FASE DEL PLA RESISTIR DESPRÉS DE REPARTIR 90.000 € EN AJUDES A EMPRESES I AUTÒNOMS AMB LA PRIMERA

 

• Aquesta nova convocatòria contempla aportacions directes a nous sectors econòmics afectats per la COVID-19.

L'Ajuntament de Bellreguard ha repartit finalment prop de 90.000 euros en ajudes econòmiques Parèntesi del Pla Resistir per a donar suport a professionals i empreses afectats per la Covid-19, i llança ara la segona fase d'ajudes directes a altres sectors perjudicats per la pandèmia. Des d'aquest dijous 15 d'abril i durant 15 dies hàbils, els interessats poden presentar ja les seues sol·licituds.

Pel que fa a la primera fase, han estat finalment 38 les ajudes atorgades a autònoms i empreses de fins a 10 treballadors de les 45 presentades. En total, la quantitat atorgada en ajudes puja a 87.496,60, que suposa un 56% de l'import previst inicialment amb el programa impulsat per la Generalitat Valenciana amb la col·laboració econòmica de la Diputació de València i els ajuntaments.

L'excedent de 66.692,40 euros que ha quedat pendent de repartir es dedica ara a la segona fase, que dona cabuda a altres sectors econòmics afectats per a que tinguen també accés a les ajudes.

“Amb això es compleix amb una de les premisses del pla llançat conjuntament per la Conselleria d’Economia Sostenible, la Diputació de València i les administracions locals”, segons ha destacat l’alcalde Àlex Ruiz: “que no es perda ni un cèntim de la quantitat prevista inicialment per tal d’ajudar a aquells sectors perjudicats per la pandèmia”.

En paraules del regidor de Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, l’objectiu és “que els diners arriben a qui més ho necessita” i que això, alhora, “servisca d’estímul per a reactivar l’economia en aquests temps de dificultats per la crisi sanitària”.

Aquesta segona fase d'ajudes directes del Pla Parèntesi va dirigida a sectors que no van poder accedir a la primera fase, com la fabricació i elaboració d'aliments i productes, intermediaris de comerç, comerços a l'engròs i al detall, empreses de transport, turisme, allotjaments turístics, restauració, perruqueria, bugaderia, empreses de lloguers, reparacions, edició de periòdics, publicitat, entre altres.

Com en la primera fase, l'Ajuntament de Bellreguard aporta el 15% de l'import de les ajudes, metres que la Generalitat Valenciana assumeix el 62,50% i la Diputació de València el 22,50%.

* La presentació de les sol·licituds es tramitarà de manera electrònica en la seu electrònica de l'Ajuntament de Bellreguard:https://bellreguard.sedelectronica.es  (página externa a este diario) durant 15 dies hàbils a contar des d'aquest dijous 15 d'abril.

* A més, tota la informació sobre el pla, els models de sol·licitud o la relació dels sectors als quals va adreçat s'hi troba penjat en la web de l'Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç: https://web.bellreguard.net/plaresistir-fase2/ (página externa a este diario).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.