valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia 09
de abril de 2021

ALBAIDA ACULL UN MERCAT DE BOIXETS AQUEST DIUMENGE

 

• Des de la regidoria de Promoció Econòmica aposten per incorporar nous formats de mercat que de manera segura puguen ajudar a la reactivació econòmica de la ciutat com ara el d’aquest diumenge on les persones amants dels boixets podran descobrir i comprar nous productes.

Albaida celebrarà aquest diumenge 11 d'abril un mercat de boixets en la seua plaça Major de 10.00 h a 13.00 h. Es tracta d'una parada del "Mercado Biolillos comunitat Valenciana" que s'està realitzant de manera itinerant entre diferents municipis valencians i ve a pal·liar la mancança de trobades de boixets que deguda la Covid-19 s'han hagut de suspendre. El mercat comptarà amb totes les mesures de seguretat per evitar contagis i estarà format per quatre parades on les persones amants d'aquesta disciplina de costura podran conéixer i adquirir tots els estris que necessiten per a dur-la endavant.

Cal recordar que en Albaida hi ha una comunitat forta de persones que fan boixets sorgida al voltant de l'escola d'Adults on durant molts anys s'han impartit cursos. Per a la regidora de Mercats, Pepita Vidal, "és una manera de poder apropar aquests productes tan especialitzats a les persones amants dels boixets que hi ha en Albaida i en la zona, a la vegada que podem ajudar a reactivar de manera segura el sector de l'hostaleria, perquè que millor que pegar una volta el diumenge, descobrir aquests productes i en acabar fer-se un aperitiu als nostres bars o dinar a un dels restaurants d'Albaida?" perquè "apostes com aquesta permeten complir totes les normes sanitàries si donar espais d'esbarjo a la ciutadania".

* D'aquesta manera el Mercat de Boixets es converteix en l'excusa perfecta per a gaudir d'un diumenge familiar pels atractius d'Albaida.


Cartel anunciador

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.