laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Xarxa Jove de la Marina Alta i Mancomunitat Cultural de la Marina Alta
Valencia 24
de febrero de 2021

LA XARXA JOVE APOSTA NOVAMENT PEL TALENT DE LA MARINA ALTA, AMB EL III CONCURS DE JÓVENS TALENTS

 

• La joventut de la comarca tindrà de temps fins al 31 de maig per inscriure's en la tercera edició del concurs Jóvens Promeses organitzat per la Xarxa Jove Marina Alta. Aquesta nova edició de la convocatòria estarà dedicada a les modalitats de cant, balls urbans, monòlegs, teatre curt, curtmetratge i màgia.

Enguany el concurs també compta amb dos modalitats de premi, tal com va ocórrer l'any passat:

- Premis del Jurat: 250€ atorgats a la millor actuació de cada categoria.
- Premi de Popularitat: 80€ atorgat als/a les participants que autoritzen la publicació de la seua actuació al Canal de Youtube de la MACMA i que reba més m'agrada.

Des de la Xarxa Jove Marina Alta, tal com ha matisat el president de l'organisme – Aitor Llobell, Regidor de Joventut de Teulada Moraira - s'ha volgut animar la joventut de la comarca a què hi participe en les modalitats que la convocatòria ofereix. Així mateix, ha valorat molt positivament que després vora quatre anys de funcionament, la Xarxa Jove haja consolidat propostes com el concurs de talents i haja posat en valor la importància de desenvolupar polítiques conjuntes en matèria de Joventut entre els municipis de la comarca. De fet, aquesta nova edició del concurs de talents es planteja per potenciar el projecte inicial i promoure novament la dinamització dels i les joves de la Marina Alta i, alhora, facilitar-los una plataforma per difondre el seu talent.

* Aquest concurs serà subvencionat per l'Institut Valencià de la Joventut a dintre de la seua línia de subvenció sobre programes d'oci educatiu saludable, per a l'exercici 2021.
* Les bases es poden consultar a partir de hui mateix, als diferents Centres d'Informació Juvenil i Ajuntaments de la Marina Alta, a més de la seu de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta a Ondara.

Amb paraules del president de la Xarxa Jove, Aitor Llobell: aquest concurs s'ha reinventat per adaptar-se a les circumstàncies que vivim, la passada edició va ser un èxit en xarxes que va servir de plataforma per als jóvens talents de la comarca. Enguany novament la COVID marcarà aquest esdeveniment, però la Xarxa jove ha de continuar donant suport als nous talents que en puguen sortir.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.