laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 25 de noviembre 2020

BELLREGUARD CELEBRA EL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE AMB LA IMPLICACIÓ DELS CENTRES EDUCATIUS

 

• L’alumnat del col·legi i de l’institut ha dut a la pràctica les dos accions dissenyades per la Regidoria d’Igualtat: la campanya ‘Bellreguard xafa la violència de gènere’ i una exposició de menines contra la violència masclista.

L’Ajuntament de Bellreguard commemora hui el 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, amb dos accions dissenyades des de la Regidoria d’Igualtat. “Enguany vivim circumstàncies que aconsellen evitar les aglomeracions, però això no pot evitar que celebrem aquesta jornada que segueix sent igual de necessària per tal d’anar acabant amb les violències masclistes”, segons la regidora Sandra Gadea.

* Per a la commemoració, la regidoria ha trobat la col·laboració i la implicació del món educatiu, i el resultat són les dos accions posades en marxa.

Una d’elles du el lema ‘Bellreguard xafa la violència de gènere). L’alumnat del CEIP Gregori Mayans i Ciscar i de l’IES Joan Fuster han triat fases contra les violències masclistes amb les quals s’han confeccionat uns vinils. Aquests han estat col·locats en el frontal dels escalons dels centres, així com dels edificis municipals.

La segona de les accions ha comptat també amb la col·laboració de l’alumnat del col·legi Gregori Mayans i Ciscar, i ha consistit en que xiquets i xiquetes han dissenyat menines amb les que han fet una exposició que es mostra aquests dies en el centre. En aquest cas, són menines actualitzades que representen dones del segle XXI que rebutgen la violència de gènere i fan valdre els seus drets, i pertanyen a tot tipus d’ètnia i condició. Segons ha explicat la regidora d’Igualtat, són “menines que planten cara al maltractament contra les dones” i que també seran exposades després per l’Ajuntament.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.