laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de noviembre 2020

L’AJUNTAMENT MANTÉ LES MESURES ADOPTADES I INSISTEIX EN EL CONTROL INDIVIDUAL EN LES REUNIONS SOCIOFAMILIARS

 

• L’alcalde, Sergi González, i la regidora de Sanitat, Mònica Palomares, s’han reunit amb la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, per a treballar conjuntament en la reducció de la incidència de la COVID-19.
• La tendència de contagis al municipi és descendent, però la situació encara és complicada i és indispensable fer un ús correcte de la mascareta en tots els àmbits.

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Sergi González, i la regidora de Sanitat, Mònica Palomares, han mantingut este matí una reunió amb la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, per a analitzar les dades relacionades amb la COVID-19 i valorar les mesures dutes a terme al municipi.

Actualment, Tavernes suma 66 casos positius actius, amb una incidència acumulada de 383 casos per cada 100.000 habitants. La tendència dels contagis al municipi és descendent, ja que ha baixat en vora 200 casos, però la situació encara és complicada i continua sent indispensable usar la mascareta en tots els àmbits i limitar les reunions socials.

L’alcalde ha assenyalat que “l’Ajuntament extremarà les mesures per a rebaixar les dades de contagi del municipi com més prompte millor. Hem de ser conscients del risc que suposen les reunions sociofamiliars; per això no podem relaxar-nos en l’ús de la mascareta en entorns de confiança”.

La secretària autonòmica Isaura Navarro ha valorat positivament les mesures adoptades per l’Ajuntament, com ara el tancament de parcs infantils i jardins, la neteja d’edificis públics o zones comunes, increment de la vigilància policial i l’ajornament d’activitats extraescolars, així com d’actes i esdeveniments organitzats pel consistori. Estes mesures, aplicades seguint les recomanacions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, complementen les adoptades a tot el territori valencià.

Així mateix, Isaura Navarro ha destacat “la importància de la col·laboració de la ciutadania per a controlar la traçabilitat i frenar el creixement dels contagis. Davant esta situació, és recomanable la contenció de l’activitat social de la població i l’ús de la mascareta en les reunions sociofamiliars per a protegir als més vulnerables i reduir considerablement el nombre de contagis a Tavernes durant els pròxims quinze dies”.

D’altra banda, l’Ajuntament ha tornat a traslladar a la secretària autonòmica la necessitat d’obrir el centre de salut de la platja de Tavernes per a donar servei a la població que hi resideix i evitar així desplaçaments al poble.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.