laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Playa de Tavernes, llena de cañas
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12 de noviembre 2020

L’AJUNTAMENT HA PREPARAT UN DISPOSITIU ESPECIAL DE NETEJA PER A RETIRAR LES CANYES DE LA PLATJA

 

• Disposarà de maquinària especialitzada per a netejar tot el litoral valler.
• El reforç de personal per part del consistori i la col·laboració de la Diputació de València permetran agilitzar i augmentar l’eficiència dels treballs.

L’Ajuntament de Tavernes posarà en marxa el pròxim dilluns el dispositiu especial per a netejar la platja del municipi i retirar les canyes i altres materials arrossegats pel temporal. Les actuacions es duran a terme amb les pales i camions del consistori, i hi haurà també una màquina de la Diputació de València especialitzada a amuntonar canyes i materials de gran volum, cosa que permetrà agilitzar i augmentar l’eficiència dels treballs.

A més, l’Ajuntament reforçarà les actuacions amb personal per a la neteja i retirada de canyes per a netejar completament el litoral valler en el menor temps possible. Les faenes es desenvoluparan en dos fases: primer s’amuntonaran les canyes i després es retiraran amb la maquinària pesant especialitzada.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat “les gestions fetes per a poder disposar d’una màquina especialitzada en estos treballs i el fet de reforçar el personal de neteja perquè la platja de Tavernes estiga neta en pocs dies gràcies al dispositiu preparat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.