laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 15 de septiembre de 2020

L’EDICIÓ XXXII DEL TRIATLÓ OLIVA PROVA DEGANA DE LA CV I EL VIII INTERNACIONAL TRIATLÓ 113MD OLIVA CAPITÀ DE LA VANGVARDA S’AJORNEN A 2021 PER LA PANDÈMIA (COVID-19)

 

• Les competicions que hagueren estat aquest diumenge 13 de setembre i el passat 17 de maig, per la Pandèmia han sigut ajornades per l’any 2021, a espera de la confirmació del Calendari i dates per part de la Federació de Triatló de la CV amb la corresponent reserva de participació.

Després de 32 anys de Triatló a Oliva, 2020 serà l’any on no puguen gaudir d’aquest esdeveniment tan important per Oliva i la Comunitat Valenciana. A més a més la VIII edició Internacional Triatló 113MD Oliva Capità de la Vangvarda formava part del Campionat Autonòmic Triatló de Mitja Distància de la Comunitat Valenciana i aprofitava per a sumar-se a la celebració del 100 Aniversari Any Centelles a la localitat d’Oliva.

Yolanda Navarro, regidora d’esports, ha afirmat que es tracta d’una decisió complicada i molt consensuada entre l’Ajuntament d’Oliva i el Club Triatló d’Oliva, en la que ha prevalgut la seguretat i la protecció dels i les esportistes. “No és fàcil ajornar un esdeveniment tan important com el Triatló d’Oliva, on cada any centenars d’atletes venen fins a Oliva per competir i la nostra ciutat és un punt d’encontre però hem d’agrair la valentia del Club de Triatló d’Oliva per aquesta decisió” ha assegurat Yolanda Navarro.

La Coordinació Organitzativa del Triatló d’Oliva ha assegurat que ajornant els esdeveniments es guanya temps a la situació epidemiològica actual on es busquen solucions i propostes per tornar a una normalitat les activitats esportives que menegen massa social. La prevenció i la prudència són essencials.

La Regidoria d’Esports, Serveis Esportius Municipals i el Club Triatló d’Oliva hi han mantingut diverses converses al llarg dels últims mesos i definitivament, han acordat l’ajornament a 2021 per tal de garantir la seguretat a tots els i les participants. Així com la seguretat dels integrants de totes les entitats i col·lectius que col·laboren en l’organització, com voluntaris esportius, Policies Locals Oliva i Pego, Protecció Civil, Creu Roja, MotoEvent Safor, Botamarges, Consell Local Joventut Oliva, Junta Local Oliva AECC, Fundació Espurna, personal del Club Nautic, personal d’Obres i Serveis, SEM de l’Ajuntament d’Oliva , Dansa Oriental Oliva, Art i Dansa, Kum Kum tra, GRE Els Oliveros, Patrocinadors i col.laboradors Lidl, Kiko Park, Toyota CCF Gandia, Rent A Car Ducal,Caixa Popular, Xiringuito Oli Ba Ba, Decathlon, Areca, Inèdit, Physiorelax, Papes Escrivà, Disglop, Pastisseria Salva, Olivending, Domingo Granitzats,Trail Fruïts, Restaurant Menjador La Barca, Autoescola Eco Oliva la Font, Eventos Sports, Bodegas Xaló, Agricotenda, Velarte, Carnicas Serrano, Tono Gelats, Psicologa Gandia Patricia Almiñana, Austral, RD Socks, Crown Sport Nutrition, Beach Burguer, la Terrassa, Mil Coses, Pan Pan, entre d’altres.. A les quals agraïm l’esforç que feu en particular cadascún de vosaltres y que ho fan possible any rere any.

* Igualment es demanen disculpes, a totes i tots els participants per les molèsties que aquesta situació tan excepcional ha provocat.

Des de l’Ajuntament d’Oliva es mantindrà la col·laboració i patrocini de les pròximes edicions del Triatló d’Oliva, així com les bones relacions amb el Club. Igualment cal agrair la comprensió i la il·lusió que molts esportistes i Clubs, ens traslladeu.

Per la seua part, la directiva i la Coordinació Tècnica del Club Triatló d’Oliva i la Federació de Triatló de la CV i la Regidoria d’Esports treballaran amb les adaptacions i decisions necessàries per a garantir la continuïtat del projecte “Oliva és Triatló”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.